Support HYDROSOFT / Hydropure

Her på siden finder du guides og hjælp til vores
Hydrosoft blødgøringsanlæg og Hydropure drikkevandsfiltre

Hvordan installeres et hydrosoft blødgøringsanlæg

Alt rørarbejde i forbindelse med installationen af et blødgøringsanlæg installeres af en autoriseret VVS-installatør. I henhold til følgende trin:

 • Måling af vandhårdhed før installation.
 • Bestemmelse af blødgøringsanlæggets placering. Blødgøringsanlægget skal installeres et sted, hvor det er let tilgængeligt for vedligeholdelse, og hvor vandforsyningsledningen kommer ind.
 • Installation bypass. Dette giver dig mulighed for at omgå blødgøringsanlægget, hvis det er nødvendigt. For eksempel når du fylder et badebassin eller vander blomster.
 • Installation af blødgøringsanlæg på vandforsyning og afløb.
 • Programmering af vandhårdhed og resterende hårdhed.
 • Opstartsprocedure.
 • Kontroller vandhårdheden efter blødgøring.
Find installations guideN til dit anlæg her:
DHSO 200 BL 02 transparant
Se installations video her:
outline waterontharder
Punkt 1
Punkt 2
Punkt 3

Hvordan virker et blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg bruger ionbytning til at fjerne calcium og magnesium. Under ionbytningsprocessen ledes det hårde vand gennem et leje af små kugler af resin fyldt med natriumioner. Calcium fjernes effektivt fra vandet via udveksling med natriumioner.

Over tid bliver resinen mættet og skal “regenereres”. Dette gøres ved at skylle systemet med en koncentreret saltvandsopløsning, der fjerner calcium- og magnesiumionerne fra resinkuglerne og genopretter deres evne til at blødgøre vand.

HYDROPURE REGISTRERING

Registrer dit Hydropure filter og få en påmindelse, når det er ved at være tid til at udskifte dit Hydropure filter.

Hvordan installeres et hydropure Drikkevandsfilter

Et Hydropure drikkevandsfilter under en håndvask må du selv installere, på hele boligen skal det installeres af en autoriseret VVS-installatør. Under håndvask monteres filteret i henhold til følgende trin:

 • Luk først for stophanen til det kolde vand under vasken.
 • Tag et værktøj såsom en polygribtang eller svensknøgle og løsn slangen på ballonfixhanen.
 • Monter waterblock med reset enheden på stophanen, brug evt. de medfølgende fittings for at få den til at passe.
 • Tag den lange slange, der følger med monteringssættet, og monter den med den store omløber på waterblockens reset device.
 • Den anden ende af den lange slange monteres på filterets sorte fitting på tilgangen IN.
 • Slangen fra vandhanen monteres på filterets afgang i midten, hvis slangen ikke er lang nok, kan den forlænges med den medfølgende forlængerslange.
 • Åben igen for stophanen og kontroller, at alle tilslutninger er tætte.
 • Åben for det kolde vand og luft filteret ud ved at lade vandet løbe i 5-10 minutter. til vandet er klart og luftfrit.
Find installations guideN til dit drikkevandsfilter her:
Se installations video her:

Hvor kan jeg
placere et blødgøringsanlæg?

Passer i ethvert hus eller lejlighed

Hydro@Home blødgøringsanlæg er meget kompakte i designet. For eksempel er Simplex med separat saltbeholder det mest kompakte anlæg på markedet. Perfekt til steder, hvor pladsen er meget begrænset som i garagen, i teknikskabet, i depotrummet eller i et køkkenskab.

Der kræves ingen stikkontakt

Hydro@Home blødgøringsanlæg er optimeret til bæredygtighed. Vores smarte anlæg er justeret til minimal brug af salt og vand, og bruger heller ingen strøm. Som et resultat kan anlægget også installeres på steder, hvor der ikke er nogen stikkontakt.

Vandafledning er nødvendig

Blødgøringsanlæg udleder det kalkrige skyllevand i et afløb. Hvis afløbet er tæt på installationsstedet, er installationen hurtig. Hvis dette ikke er tilfældet, kan løsningen være at montere et rør fra anlægget til nærmeste afløb.

100BS installation

Kompakt

Vores bedst sælgende blødgøringsanlæg, Hydro@Home Simplex med separat saltkar, er det mest kompakte anlæg på markedet. Perfekt til steder, hvor pladsen er meget begrænset.

hydro@home device installed in grarage

Der kræves ingen stikkontakt

Har du ikke en strømforsyning? Intet problem, alle Hydro@Home-blødgøringsanlæg fungerer uden strøm. Det er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.

100M installation

Bortskaffelse af skyllevand

Blødgøringsanlæg har brug for et afløb. Hvis dette ikke er tilgængeligt, installerer vi et rør fra apparatet til nærmeste afløb.

SALt til et Blødgøringsanlæg

Salt er brændstoffet til dit blødgøringsanlæg. Hydro@Home blødgøringsanlæg bruger natriumchlorid (salt) som brændstof under regenereringsprocessen. De smarte resiner skylles, og calcium- og magnesiumionerne erstattes af natriumioner. Dette holder blødgøringsanlægget i top stand og forhindrer problemer med kalk i dine vandrør og husholdningsapparater.

blødgøringsanlæg uden strøm og batteri

DHSO 200 BL 02 transparant
 • Ingen stikkontakt
 • Intet elforbrug
 • Ingen strømafbrydelser

Et blødgøringsanlæg uden strøm er en bæredygtig og effektiv løsning til at reducere kalk og sikre blødere vand. Et blødgøringsanlæg uden strøm har flere fordele i forhold til traditionelle blødgøringsanlæg. For det første kræves der ingen elektricitet for at betjene anlægget, hvilket sparer dig penge på energiregningen og hjælper miljøet. Derudover er det meget nemmere at vedligeholde et blødgøringsanlæg uden strøm, da der ikke er nogen elektriske dele, der kan gå i stykker.

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien