Kompakte blødgøringsanlæg

Kunne du tænke dig et blødgøringsanlæg, men tænker, om du har plads nok? Vi har en løsning til enhver familiesituation. De små og kompakte blødgøringsanlæg passer perfekt på gulvet, i et skab eller på væggen. Selv en fleksibel opsætning, hvor blødgøringsanlægget og saltbeholderen er adskilt, er muligt. Vi beviser gerne over for dig, at små blødgøringsanlæg er endnu mere effektive end store blødgøringsanlæg.

I de senere år har vi set en klar udvikling af husholdningsapparater: De bliver mere intelligente, mere kompakte og mere bæredygtige. Blødgøringsanlæg har også gennemgået denne udvikling. Hvor vi normalt skulle sørge for en stor plads tæt på vandmåleren, er det i dag tilstrækkeligt med en lille plads i skabet. Hvordan er det muligt, at blødgøringsanlæggene er blevet så kompakte? Er præstationen stadig god? Holder de lige så længe?

Overlegen kompakt resin i et lille anlæg

De små og kompakte Hydro@Home-blødgøringsanlæg indeholder moderne industrikvalitetsresiner med høj ionbytterkapacitet. På grund af den kompakte stabling sker der ingen kanaldannelse, og der kræves mindre skyllevand (og salt). Moderne blødgøringsanlæg er kompakte, meget effektive, sparsomme med salt og de har længere levetid.

Traditionelle blødgøringsanlæg har et meget større resin, som er værre at pakke tæt.

Takket være de overlegne små resiner kan Hydro@Home blødgøre lige så meget som traditionelle blødgøringsanlæg med store resinbeholdere, på trods af deres kompakte størrelse. De er lige så kraftige, men mere kompakte og derfor mere effektive.

video resin screenshot

Væsentlige dele er indbygget som standard

De automatiske ventiler, interne tilslutninger og endda bypass er indbygget som standard med alle blødgøringsanlæg, så alt passer pænt ind i huset og installationen er meget enkel. I vores sortiment af blødgøringsanlæg til boliger har vi en række meget små kompakte blødgøringsanlæg såsom Hydrosoft 100M, 100BS og 100B, som du nemt kan installere på væggen, i et skab eller endda under en hylde.

shutterstock 1696212148 scaled

Optimeret saltbeholder til et lille blødgøringsanlæg

Til meget små rum i en lejlighed er det endda muligt at placere saltkarret et separat sted, op til 3m fra blødgøringsanlægget. Sådan tilbyder vi en løsning til enhver situation og enhver familie.

Slidstærkt kompakt blødgøringsanlæg

Kabinettet til de små blødgøringsanlæg er lavet af stilfuldt, men robust POM-plast, der er kendt for sin hårdhed og kan modstå enhver påvirkning for at beskytte alle dele og sikre en lang levetid på anlægget.

Placering af små anlæg

Du kan installere de små Hydro@Home blødgøringsanlæg uden strøm forskellige steder i dit hus eller lejlighed, placeringen afhænger i høj grad af det sted, hvor du har brug for blødt vand:

  • Efter vandmåleren
  • På loftet
  • På en hylde
  • Under trappen
  • I en kælder
  • I bryggerset
  • I et køkkenskab
  • I badeværelset
100BS installation

Kompakt

Vores bedst sælgende blødgøringsanlæg, Hydro@Home Simplex med separat saltkar, er det mest kompakte anlæg på markedet. Perfekt til steder, hvor pladsen er meget begrænset.

hydro@home device installed in grarage

Der kræves ingen stikkontakt

Har du ikke en strømforsyning? Intet problem, alle Hydro@Home-blødgøringsanlæg fungerer uden strøm. Det er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.

100M installation

Bortskaffelse af skyllevand

Blødgøringsanlæg har brug for et afløb. Hvis dette ikke er tilgængeligt, installerer vi et rør fra apparatet til nærmeste afløb.

konklusion:
små anlæg er effektive

Større er ikke bedre. Kompakte små blødgøringsanlæg er et vidnesbyrd om innovativt design på grund af manglen på komplekse forbindelser, der ofte fylder meget. De overlegne industrielle resiner giver mulighed for et lille resinindhold, hvilket gør vores blødgøringsanlæg små, kompakte og holdbare.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller vil du have et tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud, eller har du et spørgsmål?
Kontakt os. Vi hjælper dig gerne!

  • +45 3210 7010
  • info@jvt.dk

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien