Godkendelse til drikkevand

Blødgøringsanlæg – godkendelse til drikkevand. Kvalitet og sikkerhed er naturligvis den højeste prioritet, når det kommer til vores drikkevand. Af denne grund er der helt specifikke krav til byggevarer i kontakt med drikkevand.

Blødgøringsanlæg – godkendelse til drikkevand

I bekendtgørelsen BEK nr. 1007 af 29/06/2016, der omhandler markedsføring og salg af byggevarer i kontakt med drikkevand, er det fastsat, at byggevarerne kan markedsføres og sælges, hvis det kan dokumenteres, at byggevaren som helhed eller de vandberørte delkomponenter, som byggevaren består af, er godkendt med en af følgende:

  • GDV-ordning
  • Tysk DVGW-certifikat
  • Hollandsk ATA-godkendelse/The KIWA Water Mark
  • Svensk typegodkendelse af enten RISE eller KIWA Sverige

Du kan læse mere omkring godkendelserne, samt hente bekendtgørelsen og vejledninger her.

Vores blødgøringsanlæg er DVGW-certificeret eller KIWA-certificeret og drikkevandsfilterne er KIWA-certificeret, så produkterne er i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Hydrosoft blødgøringsanlæg: Hydro@Home er den første producent nogensinde, der har opnået KIWA-kvalitetsmærket for sine blødgøringsanlæg, en virkelig verdensnyhed! Anlæggende er desuden dobbelt certificeret med både den Hollandske og Svenske certificering.

Hydropure drikkevandsfilter: Hydropure er det eneste drikkevandsfilter, der må monteres direkte på den kolde streng, enten under vasken i forbindelse med et enkelt tappested eller efter vandmåleren. Hydropure er nemlig godkendt til drikkevand, hvilket er et krav, før man må sælge og markedsføre et produkt til brug i forbindelse med drikkevand i den faste VVS installation.

KIWA opbygger tillid ved at bidrage til gennemsigtigheden af ​​kvaliteten, sikkerheden og bæredygtigheden af ​​produkter, tjenester og organisationer og af personlig og bæredygtig ydeevne. Ambitiøs, pålidelig og involveret.

Kiwa drikkevandsgodkendelse

Greenline blødgøringsanlæg: Alle vores Greenline NG blødgøringsanlæg er DVGW-certificeret, så de er i overensstemmelse med dansk lovgivning og derfor er godkendt til drikkevand. DVGW (Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches) er en uafhængig tysk certificeringsorganisation. DVGW foretager hygiejnetest af produkter og materialer, der kommer i kontakt med drikkevand, i overensstemmelse med vurderingsprincipperne og retningslinjerne fra det tyske miljøagentur (KTW, W 270). Derudover udføres hygiejnetest i overensstemmelse med øvrige europæiske og internationale standarder.

Drikkevands godekendelse DVGW

Materiale af høj kvalitet

Ikke alene er kabinettet til vores blødgøringsanlæg ekstremt holdbart, blødgøringsevnen af ​​vores resin er også i høj kvalitet.

Hurtig service

Vores blødgøringsanlæg produceres i EU, på denne måde drager du fordel af en gennemsigtig og hurtig service.

Miljøvenlige fordele

Vores produkter skal ikke undergå langvarig transport for at komme hjem til dig og er også meget økonomiske.

Godkendt til drikkevand

Alle vores Hydro@Home blødgøringsanlæg er godkendte under den svenske typegodkendelse af KIWA Sverige.

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien