Blødt vand

Blødt vand er vand, der indeholder meget lave mængder calcium og magnesium. Vandets hårdhed eller hårdhed i vand er et mål for mængden af ​​calcium og magnesium i vandet. Jo mere calcium og magnesium vandet indeholder, jo hårdere bliver vandet.

Fordelene ved blødt vand

Installation af et blødgøringsanlæg har en øjeblikkelig positiv effekt på flere aspekter af din husholdning. Lad os kort liste dem op.

01

Spar op til 7.500,00 DKK om året med et blødgøringsanlæg

Et Hydro@Home blødgøringsanlæg kan spare dig for mange penge. Kalkaflejringer øger husholdningsapparaternes elforbrug. 1 mm kalk er lig med 10 % mere energiforbrug. Vi ser ofte en kalkaflejring på omkring 5 mm, hvilket svarer til 35 % ekstra elforbrug. Ved at installere et blødgøringsanlæg forhindrer du den langsomme stigning i energiforbruget, og du kan spare op til 7.500,00 DKK årligt på nye og dyre apparater, der bruger varmt vand, såsom en opvaskemaskine og vaskemaskine. Du kommer også til at bruge langt færre penge på rengøringsmidler og kalkfjerner, for ikke at nævne de energiomkostninger, du sparer på grund af dine husholdningsapparaters øgede ydeevne.

02

Mindre rengøring og et strålende og smukt rent hus

En skinnende bordplade, skinnende vandhaner, klare spejle og gennemsigtige bruselåger. Det kræver en stor indsats hver dag at få dit hjem til at skinne. Medmindre du har et blødgøringsanlæg, der filtrerer kalken ud af vandet, før det har en chance for at efterlade en grim og kedelig kalkglans overalt. Med et blødgøringsanlæg har du også brug for meget færre rengøringsmidler. Rengøringsmidlerne opløses meget bedre i blødt vand end i hårdt vand, så du skal bruge mindre, og de skummer bedre.

03

Skinnende bestik & skinnende glas

De fleste rengøringsmidler er mere aktive i blødt vand, så du skal bruge mindre for at få det samme resultat. Det resulterer i, at dine glas og dit bestik er renere og skinner mere, både ved håndvask og i opvaskemaskinen. Blødt vand får det bedste ud af dine husholdningsprodukter.

04

Sund hud og smukt skinnende hår

Hårdt vand kan få din hud til at føles følsom og tør, mens blødt vand tillader huden at bevare sin naturlige hydrering. De fleste showergels og shampoo vil skumme mere og resultere i sundt og skinnende hår. Start dagen med blødt vand og oplev en unik wellness-oplevelse i bruseren.

05

Bløde og smukke tekstiler

Kalk sløver ikke kun overfladerne i dit hjem, men også dit tøj. Blødt vand hjælper med at bevare de livlige farver på dit smukke tøj og sengetøj, og får dem også til at føles meget blødere. Derudover er vaskemidler mere aktive i blødt vand, så du skal bruge mindre af det pr. vask.

06

Spar tid og penge med blødt vand

Rengøring er meget hurtigere uden kalk. Ved at købe et blødgøringsanlæg sparer du flere rengøringstimer om året. På denne måde kan du nyde et strålende hjem og bruge din tid på ting, der virkelig betyder noget.

Hvordan smager blødt vand og kan det drikkes?

Blødgjort vand er drikkeligt og påvirker ikke dit postevand. Vand, der kunne drikkes før blødgøring, forbliver drikkeligt efter blødgøring. Vand, der ikke kunne drikkes før blødgøring, bliver ikke drikkeligt ved at blødgøre det. Et blødgøringsanlæg kan derfor ikke bruges til at gøre udrikkeligt vand drikkeligt. Et blødgøringsanlæg er ikke et rensesystem.

Vandets drikkelighed afhænger også af mængden af ​​natrium i vandet efter blødgøring. Blødgøring af ionbyttere betyder, at calcium og magnesium vil blive fjernet, og natrium vil blive tilsat til vandet i stedet. For hver 100 mg/l du fjerner kan du tilføje 46 mg natrium. Det samlede natriumindhold i drikkevandet skal være mindre end 175mg/l ifølge lokale danske regler.

Fælles europæisk lovgivning har en grænse på 200 mg/l og det samme er gældende for USA og Canada. Dette tal på 200 mg/l er også en primær anbefaling fra WHO (World Health Organisation). Du skal også tage højde for det natriumindhold, der oprindeligt allerede var til stede i vandet.

Konklusion af blødt vand

Blødt vand har en umiddelbar positiv effekt på hele husstanden. Investeringen i et Hydro@Home-blødgøringsanlæg tjener sig selv tilbage på kort sigt, og du kan straks nyde godt af de vidtrækkende fordele.

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien