Drikkevandsfilter

Drikkevandsfilter – Der er mange grunde til, at du bør overveje at installere et vandfilter i dit hjem eller på kontoret. Nedenfor er nogle af de mest overbevisende argumenter.

Hvad er et vandfilter?

Et vandfilter er en enhed, der bruges til at fjerne urenheder fra vand. Vandfiltre bruges ofte til at rense drikkevand og forbedre dets farve, smag og lugt.

drikkevandsfilter

Hvorfor installere et drikkevandsfilter?

Postevandet fra hanen er blevet behandlet og renset af vandværkerne, men mineraler, kemikalier og andre forurenende stoffer kan stadig være til stede. Et vandfilter vil fjerne disse forureninger, så vandet smager bedre, dufter bedre, har en pænere farve og derfor er sundere.

Beskyt dit helbred med et vandfilter

Ved at fjerne forurenende stoffer fra vandet beskytter du dig selv og din familie mod sundhedsrisici. Nogle kemikalier og forurenende stoffer kan være skadelige for dit helbred i det lange løb. Overvej for eksempel de PFAS- og PFOS-koncentrationer, der findes næsten overalt i drikkevand.

Unik godkendelse til drikkevand

Hydropure er det eneste drikkevandsfilter i Danmark, der må monteres direkte på den kolde streng, enten under vasken i forbindelse med et enkelt tappested eller efter vandmåleren. Hydropure er nemlig godkendt til drikkevand med certificering fra KIWA.

Hydropure fjerner eller reducerer bl.a.:

  • Pesticider
  • Klor og klorider
  • PFAS
  • Medicinrester
  • Tungmetaller
  • Bismag
  • Lugtgener
  • Opløsningsmidler

Drikkevand helt uden bekymringer

Det er enkelt og nemt at installere et vandfilter, og med vores Hydropure drikkevandsfilter får du dejlig frisk vand direkte fra din hane, uden bekymringer om skadelige stoffer, lugte eller bismage.

Konklusion

Installation af et vandfilter er et smart valg for alle, der ønsker sundhed, komfort og besparelser. Det er en investering i dit helbred og miljøet, som hurtigt vil betale sig tilbage. Vil du have helt rent og drikkeligt vand? Bed om dit tilbud i dag og nyd rent, sundt og velsmagende vand fra din egen hane.

Anmod om et tilbud

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien