Blødgøringanlæg med eller uden salt?

Blødgøringsanlæg med eller uden salt? Der er to typer af blødgøringsanlæg: Du har blødgøringsanlæg, der fungerer med salt som brændstof, og du har afkalkningsmidler, der virker uden salt. Men hvad er det bedste valg nu?

Blødgøringsanlæg med salt

Blødgøringsanlæg bruger ionbytning til at fjerne calcium. Under ionbytningsprocessen ledes det hårde vand gennem et leje af små kugler af resin fyldt med natriumioner. Calcium fjernes effektivt fra vandet via udveksling med natriumioner. Over tid bliver resinen mættet med calcium og skal “regenereres”. Dette gøres ved at skylle systemet med en koncentreret saltvandsopløsning, som fjerner calciumionerne fra resinkuglerne og genopretter deres evne til at blødgøre vand.

Blødgøringsanlæg med eller uden salt?

Blødgøringsmidler uden salt

Alternativ vandbehandling der ikke bruger salt til at fjerne calcium og magnesium fra vandet. I stedet bruger de fysiske eller kemiske processer til at beholde calcium ionerne i vandet, så de danner mindre kalk. De kan reducere virkningerne af hårdt vand uden at fjerne mineralerne fra vandet.

Alternativ kalkbehandling uden salt blødgør ikke rigtigt vandet, det ændrer ikke på vandets sammensætning. Når effektiviteten af ​​disse metoder er videnskabeligt undersøgt, ser det ud til, at en metode uden salt er mindre effektivt til at reducere kalkbelægninger end et traditionelt blødgøringsanlæg. Især hvis vandet opvarmes fx i en kedel, er fordelen ved alternativ behandling ubetydelig.

Konklusion Blødgøringsanlæg med eller uden salt?

Blødgøringsanlæg med salt er de mest almindelige og betragtes som de mest pålidelige. Kvaliteten og effektiviteten af ​​disse apparater er derfor blevet bevist flere gange som den eneste pålidelige mulighed for at forhindre kalk.

Anmod om et tilbud

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien