Hydro@Home Blødgøringsanlæg

Hydro@Home er kompakte blødgøringsanlæg uden strøm

Hvad er et blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg er en enhed, der fjerner eller reducerer calcium og magnesium fra dit postevand. Calcium og magnesium er årsagen til hårdt vand, hvilket forårsager en række problemer, herunder kalkopbygning og reduceret effektivitet af husholdningsapparater.

Hydro@Home blødgøringsanlæg - JVT
outline waterontharder
Punkt 1
Punkt 2
Punkt 3

Hvordan virker et blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg bruger ionbytning til at fjerne calcium og magnesium. Under ionbytningsprocessen ledes det hårde vand gennem et leje af små kugler af resin fyldt med natriumioner. Calcium fjernes effektivt fra vandet via udveksling med natriumioner.

Over tid bliver resinen mættet og skal “regenereres”. Dette gøres ved at skylle systemet med en koncentreret saltvandsopløsning, der fjerner calcium- og magnesiumionerne fra resinkuglerne og genopretter deres evne til at blødgøre vand.

fordele ved et Hydro@Home blødgøringsanlæg

Installation af et Hydro@Home blødgøringsanlæg har en øjeblikkelig positiv effekt på flere aspekter af din husholdning. Lad os kort liste dem op. På denne måde sparer du ikke kun penge og energi, men du passer også på miljøet og dit helbred. Vigtigst af alt er, at du endelig kommer af med den irriterende kalk!

Pas på for miljøet

Mindre energiforbrug, længere levetid for apparater og tekstiler, færre rengøringsmidler i spildevandet… fordelene for miljøet er betydelige.

Ikke mere kalk på brusevæggen eller vandhanerne

Brug mindre tid på rengøring.
Rengøring er meget hurtigere uden kalk. En gennemsnitlig familie skal rengøre færre timer om året.

Renere service.
Uanset om du tager opvasken i hånden eller med maskinen, går opvasken mere smidigt, og resultatet er skinnende bestik.

Spar op til 60 % på sæbe, shampoo og rengøringsprodukter

Du behøver ikke længere at købe dyre anti-kalkprodukter. Rengøringsmidler opløses bedre i blødt vand, så du behøver mindre af dem. For det samme resultat har du brug for mindre vaskepulver og skyllemiddel. Der er heller ikke behov for salt eller afspændingsmiddel i opvaskemaskinen.

Spar energi

Kalken fra dit postevand aflejrer sig på varmelegemet på mange husholdningsapparater, såsom din kedel, vaskemaskine, kaffemaskine, opvaskemaskine, elkedel osv. Kalken danner et isolerende lag omkring varmelegemet, hvilket betyder, at mere energi er nødvendig for at opvarme vandet. Et blødgøringsanlæg reducerer derfor gas- og/eller elforbruget.

Forlæng levetiden på dine apparater og rør

Kalkaflejringer i vandrørene i dit hjem. Dette fører til en indsnævring af rørledningen, hvilket resulterer i en reduceret strømningshastighed. Med tiden vil røret blive helt tilstoppet. Rør tilstoppes ikke med kalkfrit vand.

Nogle husholdningsapparater går hurtigere ned på grund af kalk i vandet. Dette kan forebygges ved kun at bruge blødt vand, hvilket betyder, at apparaterne får en længere levetid, hvilket igen sparer omkostninger.

Spar op til 7.000 kr. om året

Aqua Belgica, den belgiske føderation for vandbehandling, beregnede, baseret på tal fra NIS i 2003, at en belgisk familie på 4 kan spare op til 4.800 kr. om året ved at bruge et blødgøringsanlæg. Med prisstigningerne siden undersøgelsen er dette allerede blevet til 7.000 kr.

En undersøgelse udført i Amerika af det uafhængige Battelle Memorial Institute, et uafhængigt test- og forskningscenter for anvendt videnskabelig og teknologisk udvikling, underbygger resultaterne af Aqua Belgica. Denne undersøgelse blev udført i 2009 under ledelse af Water Quality Research Foundation (WQRF).

Pas på din hud og hår

Start din dag med blødt vand. Du oplever en unik wellness-oplevelse i bruseren. Hud og hår føles blødere på grund af det bløde vand, sæbe og shampoo opløses også bedre i blødt vand. Så du skal bruge mindre af det for det samme resultat. Dit tøj, lagener og håndklæder føles også blødere. Du kan halvere eller endda fjerne brugen af ​​skyllemiddel. Dine tekstiler holder også længere.

Hvor kan jeg
placere et Hydro@Home blødgøringsanlæg?

Passer i ethvert hus eller lejlighed

Hydro@Home blødgøringsanlæg er meget kompakte i designet. For eksempel er Simplex med separat saltbeholder det mest kompakte anlæg på markedet. Perfekt til steder, hvor pladsen er meget begrænset som i garagen, i teknikskabet, i depotrummet eller i et køkkenskab.

Der kræves ingen stikkontakt

Hydro@Home blødgøringsanlæg er optimeret til bæredygtighed. Vores smarte anlæg er justeret til minimal brug af salt og vand, og bruger heller ingen strøm. Som et resultat kan anlægget også installeres på steder, hvor der ikke er nogen stikkontakt.

Vandafledning er nødvendig

Blødgøringsanlæg udleder det kalkrige skyllevand i et afløb. Hvis afløbet er tæt på installationsstedet, er installationen hurtig. Hvis dette ikke er tilfældet, kan løsningen være at montere et rør fra anlægget til nærmeste afløb.

100BS installation

Kompakt

Vores bedst sælgende blødgøringsanlæg, Hydro@Home Simplex med separat saltkar, er det mest kompakte anlæg på markedet. Perfekt til steder, hvor pladsen er meget begrænset.

hydro@home device installed in grarage

Der kræves ingen stikkontakt

Har du ikke en strømforsyning? Intet problem, alle Hydro@Home-blødgøringsanlæg fungerer uden strøm. Det er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.

100M installation

Bortskaffelse af skyllevand

Blødgøringsanlæg har brug for et afløb. Hvis dette ikke er tilgængeligt, installerer vi et rør fra apparatet til nærmeste afløb.

Hydro@home vs. traditionelle anlæg

Hydro@Home er kendt for at være moderne blødgøringsanlæg fremstillet i Belgien. I modsætning til traditionelle modeller kræver vores blødgøringsanlæg ikke strøm. Derudover bruger vi den nyeste generation af resin (ionbyttere), hvis effektivitet gør det muligt for os at garantere en særlig høj blødgøringsevne i en kompakt enhed.

Kompakte blødgøringsanlæg er et vidnesbyrd om deres innovative design. Overlegne harpikser tillader et lille resinindhold, og manglen på kompleks forbindelse gør vores enheder kompakte og holdbare.

Har du spørgsmål omkring forskellen på vores blødgøringsanlæg vs. traditionelle, så kontakt os gerne.

simplex one product
 • Simplex:
  til almindelig familiebrug
 • Kompakt:
  passer ind i ethvert hus eller lejlighed
 • Holdbar:
  justeret for minimalt salt- og vandforbrug
 • Enkel:
  uden strøm, ingen forstyrrelser, intet el-forbrug
 • Effektiv:
  kraftfuld, men kompakt enhed takket være overlegen harpiks
 • Forventet levetid:
  20 til 25 år
DHSO 200 BL 02 transparant
 • Duplex:
  til en større familie, en lille virksomhed: catering, kontor,…
 • Kompakt:
  passer ind i ethvert hus eller lejlighed
 • Holdbar:
  justeret for minimalt salt- og vandforbrug
 • Enkel:
  uden strøm, ingen forstyrrelser, intet el-forbrug
 • Effektiv:
  uden strøm, ingen forstyrrelser, intet el-forbrug
 • Forventet levetid:
  20 til 25 år
Hydropure 3D alpha cropped
 • Hydropure:
  drikkevandsfilter baseret på aktivt kul.
 • Perfekt drikkevand:
  neutraliserer ubehagelig lugt, farve og smag fra dit vand.
 • Holdbar:
  slip af med engangsplastik, emballage, mv. og bedre for miljøet og din pengepung.
 • Enkel:
  Fylder ikke meget.
 • Effektiv:
  Med 3 liter aktivt kul kan du nyde perfekt drikkevand i op til 3 år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Find vandets hårdhed i dit område her!

calculate waterhardness laptop screenshot

Et Hydro@Home blødgøringsanlæg forhindrer kalkaflejringer. På den måde kan du spare meget hvert år. Hvor hårdt er vandet i dit område? Hvilke konsekvenser har det for dit hjem? Tag den online vandhårdhedstest.

SALt til et Blødgøringsanlæg

Salt er brændstoffet til dit blødgøringsanlæg. Hydro@Home blødgøringsanlæg bruger natriumchlorid (salt) som brændstof under regenereringsprocessen. De smarte resiner skylles, og calcium- og magnesiumionerne erstattes af natriumioner. Dette holder blødgøringsanlægget i top stand og forhindrer problemer med kalk i dine vandrør og husholdningsapparater.

Hydro@Home blødgøringsanlæg uden strøm og batteri

DHSO 200 BL 02 transparant
 • Ingen stikkontakt er nødvendig
 • Intet elforbrug
 • Ingen strømafbrydelser

Et blødgøringsanlæg uden strøm er en bæredygtig og effektiv løsning til at reducere kalk og sikre blødere vand. Et blødgøringsanlæg uden strøm har flere fordele i forhold til traditionelle blødgøringsanlæg. For det første kræves der ingen elektricitet for at betjene anlægget, hvilket sparer dig penge på energiregningen og hjælper miljøet. Derudover er det meget nemmere at vedligeholde et blødgøringsanlæg uden strøm, da der ikke er nogen elektriske dele, der kan gå i stykker.

Kompakte blødgøringsanlæg

De kompakte Hydro@Home blødgøringsanlæg fylder mindre end traditionelle blødgøringsanlæg, som ofte er store med komplekse forbindelser. Vores kompakte blødgøringsanlæg er også energieffektive, så de bruger mindre vand og salt end traditionelle blødgøringsanlæg, men forbliver stadig effektive med en flowhastighed på op til 2.600 liter blødt vand i timen. Fordelen ved et lille Hydro@Home-blødgøringsanlæg er, at du har flere installationsmuligheder: Du kan for eksempel vælge at placere saltbeholderen separat, men modellerne med integreret saltbeholder tilbyder også mange placeringsmuligheder. På denne måde kan du placere Simplex 100M blødgøringsanlæg i 3 forskellige retninger.

 • Kompakt
 • Energieffektiv
 • effektiv

Prisen på et blødgøringsanlæg

01.
Køb

Et blødgøringsanlæg er en investering, og det vil vi ikke afvise. Det er en smart investering. Du tjener udgiften til et blødgøringsanlæg tilbage inden for 5 år. Ved at anlægget holder i gennemsnit 20 år, får du 15 års ren profit ud af det.

02.
Forbrug

Hydro@Home er uden strøm, for at undgå snigende forbrug. De smarte anlæg er optimeret til lavt salt- og vandforbrug. Som følge heraf behøver en familie på 4 personer kun 1 pose salt pr. kvartal.

03.
Service

For fortsat at nyde fordelene ved blødt vand, er det vigtigt, at du vedligeholder dit blødgøringsanlæg ordentligt. Dit eget månedlige tjek af saltbeholderen og årligt eftersyn er tilstrækkeligt for optimal drift.

04.
Salt

Saltopløsning er energien i dit blødgøringsanlæg. Dette sikrer reaktivering af de smarte harpikser, der er ansvarlige for ionbytningen. En familie på 4 personer kan sagtens klare sig med kun 1 par poser salt pr. kvartal. Dette beløber sig op til 200 kr. pr. kvartal

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien