Blødgøringsanlæg – salt

Blødgøringsanlæg salt – Den kemiske formel for salt er NaCl. Det er også den slags salt, du bruger i dit hjemmekøkken. Til regenerering af de smarte resiner vil vi bruge Na+, men vi vil ikke bruge chloriderne (Cl-).

For at skylle de smarte mættede resiner i blødgøringsanlægget og give energi tilbage til at blødgøre det hårde vand, skal de skylles. Til dette skal saltet opløses i vand. Vand, der indeholder salt, kaldes saltlage. Denne saltlage er brændstoffet til dit blødgøringsanlæg. Det er derfor af største vigtighed, at dit blødgøringsanlæg altid er forsynet med salt, der langsomt kan opløses i vandet til saltlage, indtil regenerering finder sted.

Tip: “Vil du ikke tjekke salttilførslen af ​​dit blødgøringsanlæg hver gang? Så vælg et Hydro@Home blødgøringsanlæg, som kun bruger 300gr pr. regenerering.”

Blødgøringsanlæg salt

Blødgøringsanlæg salt – Hvilken Salt skal man bruge?

Saltkrystaller, saltblokke og salttabletter kan bruges i et blødgøringsanlæg til regenerering af resinen. Valget mellem disse afhænger af dine personlige præferencer og de specifikke krav til det installerede anlæg. Vi anbefaler og bruger selv saltpoletter.

Konklusion

Det er altid bedst at henvise til dit blødgøringsanlægs anvisninger for at bestemme den bedste type salt at bruge. Er du i tvivl om, hvilken type salt du skal bruge?

Kontakt os, vi hjælper dig gerne. 

Anmod om et tilbud

Hvordan genopfylder man salt?

At genopfylde salt er en som en leg med et Hydro@Home blødgøringsanlæg. Hydrosoft 200M blødgøringsanlægget har et saltkar, som du nemt kan vippe. Med et Hydrosoft blødgøringsanlæg 100 eller 200B serien kan du placere saltbeholderen op til 3 meter fra blødgøringsanlægget, så du aldrig vil ende i en ubehagelig situation, hvor du skal bukke dig ned i små rum for at genopfylde saltforsyningen på dit blødgøringsanlæg.

Hvor meget salt bruger et blødgøringsanlæg?

Et Hydro@Home blødgøringsanlæg bruger kun 300gr salt pr. regenerering. Hvor meget salt dit blødgøringsanlæg bruger på årsbasis afhænger af dit vandforbrug og hvor meget kalk, der er i postevandet. Jo hårdere vandet er, jo hurtigere bliver de smarte resiner mættede, jo hurtigere skal blødgøringsanlægget regenerere, og jo mere salt vil du bruge. Vil du vide, hvor meget salt, du skal bruge om måneden? Få målt din vandhårdhed, så beregner vi dit årlige saltforbrug.

Tip: Tjek den resterende saltlage månedligt for at være sikker. På denne måde vil du aldrig blive mødt med overraskelser, selvom dit vandforbrug stiger.

Hvornår skal man påfylde salt?

De hydrauliske blødgøringsanlæg fra Hydro@Home har et meget lavt saltforbrug på 300gr pr. regenerering. Genfyldning skal derfor ikke ske ofte. Med et saltforbrug på eksempelvis 60 kilo på årsbasis, skal du efterfylde dit salt hver tredje til fjerde måned, afhængig af størrelsen på dit saltkar.

Hvad sker der, når saltet løber tør? Når der ikke er mere salt til stede i blødgøringsanlægget, vil resinen blive mættet og vil ikke længere regenerere. Der kommer hårdt vand gennem dine vandhaner, og det vil umiddelbart kunne mærkes på grund af kalken. Du skal blot fylde saltet på igen, og med den næste regenerering vil resinen skylles ud, og dit blødgøringsanlæg vil fungere korrekt igen.

Hvor meget salt?

Mængden af ​​salt, der skal puttes i dit blødgøringsanlæg, afhænger af saltreservoirets lagerkapacitet, denne kapacitet afhænger af din type blødgøringsanlæg. Hos Hydro@Home har vi forskellige muligheder, som er skræddersyet til dit personlige vandforbrug. Saltkapaciteten af ​​blødgøringsanlæggene spænder fra 10 kg ved normalt vandforbrug til 30 kg ved højt forbrug i tilfælde af ekstremt hårdt vand, flere badeværelser, en lille virksomhed eller cateringvirksomheder.

Vil du have mere information om salt til et blødgøringsanlæg? Kontakt os uforpligtende for mere information:

Har du spørgsmål eller vil du have et tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud, eller har du et spørgsmål?
Kontakt os. Vi hjælper dig gerne!

  • +45 3210 7010
  • info@jvt.dk

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien