Om Delta

I 2021 er Delta Water Engineerings blødgøringsanlæg blevet godkendt under den svenske KIWA ordning. Hydro@Home var den første og eneste producent nogensinde, der opnåede KIWA-kvalitetsmærket for sine blødgøringsanlæg, en virkelig verdensnyhed

Om Hydro@Home
blødgøringsanlæg

For at adskille os fra de utallige elektriske blødgøringsanlæg, der kun samles af få producenter i verden og derefter sælges i forskellige huse under forskellige mærkenavne, holder vi så vidt muligt produktionsprocessen inhouse i Europa.

Vi har den rette knowhow og ressourcer til at holde forskning og udvikling internt, og det er afgørende. Vi bliver ved med at lede hver dag efter måder at forbedre vores produkter på. For eksempel optimerer vi blødgøringskapaciteten af ​​vores resiner for at gøre blødgøringsanlæggene endnu mere økonomiske og miljøvenlige.

Hver dag bliver vi ved med at lede efter måder, hvorpå vi kan gøre vores produkter endnu bedre

Vi kan garantere, at alle vores blødgøringsanlæg er af topkvalitet. Hvert trin i produktionsprocessen overvåges nøje for at sikre, at vores produkter fungerer korrekt.

Fordi Delta-blødgøringsanlæg arbejder hydraulisk, skal hver enkelt del passe perfekt. Derfor bruger vi kun plast af høj kvalitet til kabinet og dele. Derudover er hver blødgøringsanlæg individuelt forbundet til vandforsyningen til test. På denne måde sikrer vi, at kun perfekt fungerende anlæg forlader fabrikken, så du kan være sikker på, at du får det bedste materiale!

Hvis noget er galt, kan vi hurtigt reparere din enhed. Vi skal ikke vente på, at der kommer reservedele fra den anden side af jorden, derfor bliver de produceret i Europa. For eksempel er mindre skadelige udstødningsgasser forbundet med transporten af ​​Hydro@Home, og vi reducerer vores CO2-udledning. Med andre ord er den lokale forankring og korte kæde godt for miljøet, men giver dig en ekstra fordel: en særlig hurtig service.

Fordele ved Hydro@home

Materiale af høj kvalitet

Ikke alene er kabinettet til vores blødgøringsanlæg ekstremt holdbart, blødgøringsevnen af ​​vores resin er også uden sidestykke.

Hurtig service

På grund af nærheden til vores produktionssted er vi som leverandør meget tæt på dig som forbruger. På denne måde drager du fordel af en gennemsigtig og hurtig service.

Miljøvenlige fordele

Vores produkter skal ikke gennemgå en langvarig transport for at komme hjem til dig og er også meget økonomiske.

Udvalgte produkter

Med Hydro@Home serien som omdrejningspunkt, har vi nøje udvalgt produkter, der kan supplere det kalkfrie hjem, samt det bedste tilbehør til blødt vand, der sikrer, at man får det optimale ud af sit anlæg.

Godkendt til drikkevand

Hydro@Home var den første og eneste producent nogensinde, der opnåede KIWA-kvalitetsmærket for sine blødgøringsanlæg, en virkelig verdensnyhed!

KIWA opbygger tillid ved at bidrage til gennemsigtigheden af ​​kvaliteten, sikkerheden og bæredygtigheden af ​​produkter, tjenester og organisationer og af personlig og bæredygtig ydeevne. Ambitiøs, pålidelig og engageret.

Kiwa drikkevandsgodkendelse
Kiwa drikkevandsgodkendelse

Har du spørgsmål til vores Hydro@Home blødgøringsanlæg?

Vil du også nyde blødt vand hver dag uden bekymringer? Vil du have et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål? Kontakt os. Vi hjælper dig gerne!

  • +45 3210 7010
  • info@jvt.dk

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien