Hydro@Home er blødgøringsanlæg, der ikke kræver strøm

Blødgøringsanlæg uden strøm eller batteri

Traditionelle blødgøringsanlæg bruger et elektrisk ur til at kontrollere rensningen af ​​resinen. Blødgøringsanlæg uden elektricitet fungerer derimod hydraulisk. Regenereringen finder kun sted, når det rent faktisk er nødvendigt. På denne måde spildes ikke unødigt salt og vand. Derudover fungerer et hydraulisk blødgøringsanlæg helt uden elektricitet: Der er intet elektrisk ur, og heller ikke andre dele, der arbejder på elektricitet.

Hydro@Home blødgøringsanlæg uden strøm er: nemme at installere, sparer penge og energi, afbrydes ikke af strømafbrydelser og har en længere levetid end traditionelle blødgøringsanlæg.

Blødgøringsanlæg uden strøm

Der kræves ingen stikkontakt

Hydro@Home-blødgøringsanlæg kræver ikke en stikkontakt. Med den fordel, at du har mange flere muligheder for at installere det: Krybekældre, meterskabe, kældre, endda i et køkkenskab.

Intet elforbrug

Intet snigende elforbrug. Mange blødgøringsanlæg bruger stadig strøm, selv når du ikke bruger dem. Et Hydro@Home blødgøringsanlæg bruger ikke strøm, hvilket sparer penge og er bæredygtigt.

Ingen strømafbrydelser

Dit blødgøringsanlæg vil ikke blive afbrudt efter et strømsvigt. Så det er ikke nødvendigt at omprogrammere dit blødgøringsanlæg efter strømmen er blevet afbrudt.

Hvad er blødgøringsanlæg uden strøm?

Blødgøringsanlægget bruger ikke strøm til at fungere. De fjerner calcium- og magnesiummineralerne fra vandet, hvilket gør vandet blødere. Det betyder, at kalk og andre negative effekter af hårdt vand reduceres eller elimineres.

Hvorfor vælge et blødgøringsanlæg uden strøm?

Moderne blødgøringsanlæg fungerer uden strøm på grund af de mange fordele. Der er flere grunde til, at folk vælger ikke-elektriske blødgøringsanlæg. For det første er de mere miljøvenlige, fordi de ikke forbruger strøm. For det andet er de mere pålidelige end elektriske blødgøringsanlæg, fordi de ikke kræver elektricitet for at fungere. Som følge heraf er de ikke afhængige af elforsyningen og vil fortsætte med at fungere selv i tilfælde af strømsvigt. Du behøver heller ikke længere en stikkontakt, så du har større valgfrihed, når du installerer dit blødgøringsanlæg Endelig er de ofte billigere end elektriske blødgøringsanlæg, hvilket gør dem til en overkommelig løsning til hårdt vand.

Hvordan virker elektriske blødgøringsanlæg?

Traditionelle blødgøringsanlæg, der kører på elektricitet, bruger et elektrisk ur til at kontrollere rensningen af resinen. Med denne type er skylning planlagt på faste tidspunkter. Dette er normalt om natten, fordi der normalt ikke bruges vand. Et elektrisk signal starter skylningen, uanset om resinen allerede er fuldstændig mættet på det tidspunkt eller ej.

Hvordan fungerer et blødgøringsanlæg uden strøm?

Blødgøringsanlæg uden elektricitet fungerer hydraulisk. Det betyder, at en vandmåler styrer udskylningen af ​​resinen. Når et hydraulisk blødgøringsanlæg har nået sin fulde blødgøringskapacitet, åbnes små ventiler i styrehovedet. Dette skaber et tryksignal, der starter regenereringsprocessen. Regenereringen finder derfor kun sted, når der rent faktisk er behov for det. På denne måde spildes ikke unødigt salt og vand. Derudover fungerer en hydraulisk blødgører helt uden strøm: Der er intet elektrisk ur, og heller ikke andre dele, der arbejder på strøm.

Blødgøringsanlæg Hydrosoft 200

Hvordan fungerer et blødgøringsanlæg uden strøm?

Hydrauliske blødgøringsanlæg uden strøm har følgende 4 fordele:

  • Der kræves ingen stikkontakt, så du har flere muligheder for at placere blødgøringsanlægget.
  • Intet elforbrug, det er omkostningseffektivt og bæredygtigt.
  • Strømsvigt? Intet problem. Dit anlæg kan ikke afbrydes af en strømafbrydelse. Så der er ingen grund til at nulstille dit blødgøringsanlæg efter strømmen går.
  • Et hydraulisk blødgøringsanlæg er mindre tilbøjelig til at gå i stykker end en elektronisk enhed. Derudover vil reparationsomkostningerne være lavere, da skader på mekaniske dele er nemmere at reparere end en elektronisk defekt.

Har du spørgsmål eller vil du have et tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud, eller har du et spørgsmål?
Kontakt os. Vi hjælper dig gerne!

  • +45 3210 7010
  • info@jvt.dk

Fordele ved et
blødgøringsanlæg fra SWT

Ingen kalkaflejninger

Holdbar og
miljøvenlig

Sundt hår og
strålende hud

Spar penge og
energi

Ikke mere kalk
på brusevæggen eller vandhanerne 

Nyd bløde tekstiler,
farverne falmer mindre  

Spar op til 60% på sæbe,
shampoo og rengøringsmidler 

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home – perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien