Om os

Vi har leveret totalløsninger til professionel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren og industrien siden 2003.

Om Jysk vandteknik

Hos Jysk Vandteknik tilbyder vi desuden løsninger inden for drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til private hjem. Ved hjælp af vores mange års erfaring i branchen, guider vi dig til at vælge den rette løsning til netop din husstand – nemlig blødt vand. Vi tilbyder desuden at tegne en servicekontrakt, så det lovpligtige årlige serviceeftersyn og certificeringen af produkterne overholdes. Vi er et familie-drevet firma med hjertet på rette sted, og vi sætter en særlig ære i at levere den bedste service og rådgivning. Vi vejleder dig grundigt og hjælper dig med at finde den rette løsning – uanset om det er til hjemmet eller til din virksomhed.

HVAD ER DER SKET?

2003

I 2023 blev Jysk Vandteknik stiftet af Niels Graversen d. 1. november, hvor virksomheden udelukkende leverede service og flaskeskift inden for vandbehandling til catering og industri. Baggrunden for opstarten var 10 års erfaring fra branchen.

2009

I 2009 rykkede Jysk Vandteknik ind i nyt firmadomicil i Løsning. I samme ombæring byggede vi vores egen regenerationscentral, hvor vi nu selv regenererer vores egne anlæg. På samme tid startede vi så småt op med at skabe et forhandlernetværk rundt om i Danmark.

2016

i 2016 blev det i Danmark lovligt at sælge og markedsføre drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til privatpersoner, og vi blev forhandlere af EcoWaters DVGW-godkendte blødgøringsanlæg. Vores mangeårige erfaring inden for vandbehandling kommer alle vore kunder til gode.

2020

I 2020 rykkede JVT i vores nuværende firmadomicil på Lundagervej i Løsning.

2023

I 2023 kunne JVT fejre 20 års jubilæum.

2024

Pr. 01.03.2024 fusionerede Simply Water Treatment med Jysk Vandteknik.

Med et fortsat ønske om at være på forkant med morgendagens udfordringer og sikre et fremtidigt generationsskifte, er det besluttet at fusionere de to selskaber.

Med sammenlægningen forener vi det bedste fra vores nuværende to søsterselskaber med ambitionen om at blive en endnu stærkere partner til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.

Gennem et bredere produktsortiment og forenede kompetencer vil vi også fremadrettet arbejde målrettet mod at indfri de forventninger, som markedet, vores kunder og samarbejdspartnere har til en professionel leverandør.

OM vores PRODUKTER

Hydro@Home i 2021 er Delta Water Engineerings blødgøringsanlæg blevet godkendt under den svenske KIWA ordning.

For at adskille sig fra de utallige elektriske blødgøringsanlæg, der kun samles af få producenter i verden og derefter sælges i forskellige huse under forskellige mærkenavne, holdes produktionsprocessen så vidt muligt inhouse i Europa.

Fordi Delta-blødgøringsanlæg arbejder hydraulisk, skal hver enkelt del passe perfekt. Derfor bruger man kun plast af høj kvalitet til kabinet og dele. Derudover er hver blødgøringsanlæg individuelt forbundet til vandforsyningen til test. På denne måde sikres det, at kun perfekt fungerende anlæg forlader fabrikken, så du kan være sikker på, at du får det bedste materiale!

De har den rette knowhow og ressourcer til at holde forskning og udvikling internt, og det er afgørende. De bliver ved med at lede hver dag efter måder at forbedre vores produkter på. For eksempel optimerer de blødgøringskapaciteten af ​​resinerne for at gøre blødgøringsanlæggene endnu mere økonomiske og miljøvenlige.

Hydropure er det eneste drikkevandsfilter, der må monteres direkte på den kolde streng, enten under vasken i forbindelse med et enkelt tappested eller efter vandmåleren. Hydropure er nemlig godkendt til drikkevand, hvilket er et krav, før man må sælge og markedsføre et produkt til brug i forbindelse med drikkevand i den faste VVS installation.

EcoWater er medlem af Marmon Group, en del af Berkshire Hathaway Group, og er den største producent af blødgøringsanlæg til private husholdninger på verdensplan. EcoWater har i næsten 100 år (siden 1925) stået for innovativ teknologi, kvalitetsprodukter og høj service. Desuden ønsker EcoWater at leve op til sit navn, og er derfor fokuseret på at levere produkter, der gavner natur og miljø, såvel som pengepungen.

Vi har leveret løsninger siden 2003
Vi guider dig til den rette løsning
Har du nogle spørgsmål? Tag kontakt!
Vi har stor kendskab til markedet

Livet er rent vand

Vores kompetencer

Med mere end 20 år på markedet har vi stor kendskab til og erfaring med blødgøring af vand. Vi tilbyder løsninger inden for drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til private hjem og totalløsninger til professionel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren og industrien.

ERFARING0%
KENDSKAB0%
TROVÆRDIGHED0%
FAMILIE-DREVET FIRMA0%

Hvad kunderne siger om os…

Godkendt til drikkevand

I bekendtgørelsen BEK nr. 1007 af 29/06/2016, der omhandler markedsføring og salg af byggevarer i kontakt med drikkevand, er det fastsat, at byggevarerne kan markedsføres og sælges, hvis det kan dokumenteres, at byggevaren som helhed eller de vandberørte delkomponenter, som byggevaren består af, er godkendt med en af følgende:

  • GDV-ordning
  • Tysk DVGW-certifikat
  • Hollandsk ATA-godkendelse/The KIWA Water Mark
  • Svensk typegodkendelse af enten RISE eller KIWA Sverige

Du kan læse mere omkring godkendelserne, samt hente bekendtgørelsen og vejledninger her.

Hydrosoft blødgøringsanlæg: Hydro@Home er den første og eneste producent nogensinde, der har opnået KIWA-kvalitetsmærket for sine blødgøringsanlæg, en virkelig verdensnyhed!

Hydropure drikkevandsfilter: Hydropure er det eneste drikkevandsfilter, der må monteres direkte på den kolde streng, enten under vasken i forbindelse med et enkelt tappested eller efter vandmåleren. Hydropure er nemlig godkendt til drikkevand, hvilket er et krav, før man må sælge og markedsføre et produkt til brug i forbindelse med drikkevand i den faste VVS installation.

KIWA opbygger tillid ved at bidrage til gennemsigtigheden af ​​kvaliteten, sikkerheden og bæredygtigheden af ​​produkter, tjenester og organisationer og af personlig og bæredygtig ydeevne. Ambitiøs, pålidelig og involveret.

Kiwa logo

Greenline blødgøringsanlæg: Alle vores Greenline NG blødgøringsanlæg er DVGW-certificeret, så de er i overensstemmelse med dansk lovgivning og derfor er godkendt til drikkevand. DVGW (Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches) er en uafhængig tysk certificeringsorganisation. DVGW foretager hygiejnetest af produkter og materialer, der kommer i kontakt med drikkevand, i overensstemmelse med vurderingsprincipperne og retningslinjerne fra det tyske miljøagentur (KTW, W 270). Derudover udføres hygiejnetest i overensstemmelse med øvrige europæiske og internationale standarder.

DVGW logo 0119A621BA seeklogo.com
certificates1

Fordele ved Hydro@home

Materiale af høj kvalitet

Ikke alene er kabinettet til vores blødgøringsanlæg ekstremt holdbart, blødgøringsevnen af ​​vores resin er også uden sidestykke.

Hurtig service

På grund af nærheden til vores produktionssted er vi som leverandør meget tæt på dig som forbruger. På denne måde drager du fordel af en gennemsigtig og hurtig service.

Miljøvenlige fordele

Vores produkter skal ikke gennemgå en langvarig transport for at komme hjem til dig og er også meget økonomiske.

Udvalgte produkter

Med Hydro@Home serien som omdrejningspunkt, har vi nøje udvalgt produkter, der kan supplere det kalkfrie hjem, samt det bedste tilbehør til blødt vand, der sikrer, at man får det optimale ud af sit anlæg.

Har du spørgsmål til vores Hydro@Home blødgøringsanlæg?

Vil du også nyde blødt vand hver dag uden bekymringer? Vil du have et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål? Kontakt os. Vi hjælper dig gerne!

  • +45 3210 7010
  • info@jvt.dk

Hvorfor vælge et Hydro@home anlæg?

Med Hydro@Home vælger du det mest kompakte blødgøringsanlæg med lave driftsomkostninger. På denne måde vil et Hydro@Home anlæg spare dig for energi og penge. Hydro@Home - perfekt blødt og drikkeligt vand. Oplev alle fordelene her!

100% Mængdestyret

Blødgøringsanlægget tilpasser sig familiens behov og regenerere kun når det er nødvendigt

Finere resin

Finere resin, stor kapacitet, unik patenteret teknologi

Økonomisk

Intet energiforbrug, lavt vand- og saltforbrug pr. regenerering

Lille & kompakt

Kompakte anlæg, stor ydeevne, passer til selv de mindste rum

Uden elektricitet

Intet energiforbrug, nem installation uden stikkontakt, ekstra sikker

Produceret i eu

Blødgøringsanlæg og drikkevandsfiltre af høj kvalitet, 100% produceret i Belgien